ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 3.1.2019

 

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Καστοριάς πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία την ετήσια γιορτή του στις 3.1.2019. Έκοψε τη βασιλόπιτά του, καλωσόρισε τα νέα του μέλη (νέες πολύτεκνες οικογένειες εντός του 2018) και βράβευσε τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών, που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (το 2018). 

Ο πρόεδρος κ. Γεώργιος Γκίτσος, αναφέρθηκε στην κρισιμότητα του δημογραφικού ζητήματος για την επιβίωσή μας ως λαού, ενώ ανέλυσε το παράδειγμα προς μίμησιν της Ουγγαρίας. 

Οι μουσικοί, πολύτεκνοι κι αυτοί, μέλη του Συλλόγου, έπαιξαν αφιλοκερδώς, ομορφαίνοντας την εκδήλωση! Πολύς κόσμος παρέστη και πολλοί επίσημοι τίμησαν με την παρουσία τους την πολύτεκνη οικογένεια! 

Τα έξοδα της εν λόγω εκδήλωσης (χρηματικά ποσά για τις βραβεύσεις των νέων πολύτεκνων οικογενειών, των φοιτητών, βασιλόπιτα, ψωμάκια, τρία (3) φλουριά-δώρα, φαγητά, ποτά) επωμίσθηκε εξ ολοκλήρου το ταμείο του Συλλόγου.

Χρόνια πολλά σε όλους και ιδιαιτέρως στις πολύτεκνες οικογένειες, καλή χρονιά στον Σύλλογο Πολυτέκνων με πολλές εγγραφές νέων μελών-οικογενειών! Και του χρόνου!

 


 https://www.youtube.com/watch?v=obmM3cO4Ncw&t=13s

 

 

 

Πρόσφατα άρθρα