ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΚΙΑ

8 Σεπτεμβρίου 2022

Σας ενημερώνουμε ότι στις 07 Σεπ 2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 1800 πραγματοποιήσαμε εκδήλωση για τα παιδιά των Πολυτέκνων οικογενειών που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στα Δημοτικά Σχολεία.

 Η εκδήλωση έγινε στην Δανειστική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου μας Φιλιππουπόλεως37 στη Δράμα. Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νικόλαος Σμολοκτός αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πολύτεκνες Οικογένειες αλλά και την αδιαφορία που επιδεικνύει η συντεταγμένη πολιτεία για την στήριξη τους.

Τόνισε ότι η πορεία των γεννήσεων από το έτος 2008 μέχρι σήμερα έχει δραματική μείωση με αριθμούς ανά έτος, με αποτέλεσμα μια πόλη πενήντα χιλιάδων (50.000) Ελλήνων να χάνεται από τον πληθυσμιακό χάρτη της Πατρίδος μας.

 Δεν έχουν ληφθεί γενναία δημογραφικά μέτρα από τις μέχρι τώρα κυβερνήσεις με αποτελέσματα το δημογραφικό πρόβλημα να είναι το υπ αριθμό ένα πρόβλημα της Ελλάδος, με συνέπεια το έτος 2060 δεν θα γεννιούνται Ελληνόπουλα.

Η αντιμετώπιση των παιδιών ως τεκμήριο διαβίωσης είναι αντισυνταγματικό και αντικοινωνικό μέτρο να φορολογούνται οι πολύτεκνες οικογένειες όπως ένα άγαμος.

 Ευχαρίστησε όλες και όλους τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση και ευχήθηκε μια καλή και με υγεία σχολική χρονιά, τόνισε ότι ο Θεός προστατεύει την Πολύτεκνη οικογένεια και να έχουμε πίστη, γιατί οι Πολύτεκνοι αγαπούν την Πατρίδα στηρίζουν την κοινωνία.

Τέλος ευχαρίστησε την εταιρεία παιδικού ενδύματος ENERGIERS KIDS THE WORLD , που δώρισε σχολικές τσάντες και σχολικά είδη στα πρωτάκια μας.

Στους γονείς απεύθυνε συμβουλές και τρόπους πως θα αντιμετωπιστούν διάφορες συμπεριφορές στο σχολείο ο τέως Πρόεδρος του Συλλόγου και Δάσκαλος ο κ Θεοδωρίδης Θεόδωρος. 

  Ο                                                           Ο

          Πρόεδρος                                       Γενικός Γραμματέας

Νικόλαος Σμολοκτός                                Στάϊκος  Αντώνιος

Πρόσφατα άρθρα