ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Αθήνα 3/9/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019, στην Αθήνα, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα, ανοίγει τις πύλες του το:

1ο Φθινοπωρινό Bazaar της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών.

Η Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών (Ε.Π.Α.) είναι η μεγαλύτερη Πολυτεκνική Οργάνωση της Χώρας και έχει στη δύναμή της 30.000 εγγεγραμμένα μέλη.

Είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικό και με βάση την υπ’ αριθμ. Δ23/49389/3978/2016 (ΦΕΚ 3765/Β/22-11-2016) Υ.Α. έχει πιστοποιηθεί ως φορέας παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα μέχρι την 22/11/2020. Σκοποί της είναι η προάσπιση της οικογένειας και η αφύπνιση των αρμοδίων για την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας.

Μέσα από μία προσπάθεια ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Ελλάδας, δηλαδή της ποιοτικής εγχώριας παραγωγής, της τοπικής γαστρονομίας, του πολιτισμού και του τουρισμού, στο Bazaar μας, φιλοδοξούμε να αποδείξουμε ότι οι επενδύσεις σε όλους τους παραπάνω τομείς είναι σημαντικότατες όπως και η επένδυση, στο κυριότερο πλεονέκτημα της χώρας, την ελληνική οικογένεια.

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση, θα υπάρχει η δυνατότητα πώλησης από τον παραγωγό-δημιουργό-βιοτέχνη απευθείας στον καταναλωτή, η είσοδος θα είναι ελεύθερη και ο εκθεσιακός χώρος θα χωρίζεται σε τρεις βασικούς τομείς:

1.Του τροφίμου, προϊόντα μικρών παραγωγών.

2.Της καλλιτεχνικής τεχνήματα λαϊκών δημιουργών και βιοτεχνών.

3.Των σχολικών ειδών επ’ευκαιρίας της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

 

Σε έναν σύγχρονο εκθεσιακό χώρο, πεντακοσίων τετραγωνικών μέτρων, εύκολα προσβάσιμο, μέσα στην καρδιά της Αθήνας, δίνουμε την δυνατότητα στο αθηναϊκό καταναλωτικό κοινό αλλά και στους επισκέπτες της Πόλης να προμηθευτούν ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές και παράλληλα να ενημερωθούν για το έργο, τις δράσεις και τις προτάσεις της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών.

            

            Το 1ο Φθινοπωρινό Bazzar της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019, το ωράριο λειτουργίας θα είναι από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 στις 7 το απόγευμα.

Σας περιμένουμε όλους.

Από την ΕΠΑ

Πρόσφατα άρθρα