Εκτύπωση

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ - ΦΑΚΕΛΛΟΣ Δ.Α.Ε  (Βίντεο)       Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ  (Βίντεο) ...  ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ .... ΩΡΑ  ΜΗΔΕΝ  ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! (Βίντεο)               Βίντεο  της  ΑΣΠΕ για το Δημογραφικό     και   με αγγλικούς υπότιτλους εδώ                

Οι πίνακες του ΟΠΕΚΑ για την επιδότηση Παιδιού   από 2 γονείς  ...   ΕΔΩ1  ,  Με έναν γονέα ...    ΕΔΩ2  . Ο πλήρης αρχικός πίνακας της ΑΣΠΕ. ..    ΕΔΩ

Άρθρα του προέδρου της ΑΣΠΕ στο «ΠΑΡΟΝ της Κυριακής»   Η ΑΣΠΕ στο ΔΣ της ELFAC(Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Μεγάλων Οικογενειών)

 

 ¨
 
 
 

 

Εφημερίδες(28/12)...  ΕΔΩ  Ειδικές κατηγορίες και νέο σύστημα διορισμού εκπαιδευτικών. Είναι απορίας άξιον πως ένα «χαρτί» να έχει περισσότερη αξία από ένα παιδί!(σχόλια)
 
 
Εφημερίδες(27/12)...  ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2 
Αναπροσανατολισμός στο Δημογραφικό... εφημερίδα Ύπαιθρος
 
Εφημερίδες(25/12)...  ΕΔΩ   Ήλθε ο νέος Ηρώδης.. : Σε διαβούλευση το σ/ν του Υπ. Παιδείας για το διορισμό των εκπ/κών. Καταργείται η πρόταξη των πολυτ αναπληρωτών... μόλις 2 μόρια ανά τέκνο στα περίφημα κοιν κριτήρια Γαβρόγλου! Βάλτε τα σχόλια σας.. ως 4/1/2019. 
 
 Αποτέλεσμα εικόνας για σκιτσο πολυτεκνος 
 
Εφημερίδες(24/12)...  ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2
 
Εφημερίδες(23/12)...  ΕΔΩ
 
Εφημερίδες(22/12)...  ΕΔΩ
 
Εφημερίδες(21/12)...  ΕΔΩ
 
Εφημερίδες(20/12)...  ΕΔΩ   Το Σύστημα Μόνιμων Διορισμών 15000 εκπαιδευτικών (αναλυτικά η πρόταση)
 
Εφημερίδες(19/12)...  ΕΔΩ1ΕΔΩ2
 
Εφημερίδες(18/12)...  ΕΔΩ     ΙΟΒΕ: Κρίση, δημογραφικές μεταβολές και επιπτώσεις στην εκπαίδευση - Απάντηση ανευθυνοϋπεύθυνων: Παιδιά  υπάρχουν!..
 
Εφημερίδες(17/12)...  ΕΔΩ
 
Εφημερίδες(16/12)...  ΕΔΩ   Η Θ. Φωτίου προκαλεί: «Χτίζουμε κράτος πρόνοιας - Παλεύουμε με το δημογραφικό και τις κοινωνικές ανισότητες» κάντε κλικ.  Όμως στις 15/1/2018 είχε δηλώσει στη βουλή: «Από τις 100.000 τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες οι μισές θα δουν αυξήσεις. Από τις υπόλοιπες 50.000 οικογένειες που είναι στις δύο υψηλότερες εισοδηματικές κατηγορίες οι μισές από αυτές θα δουν ελάχιστες μειώσεις. Γνωρίζουμε καλά ότι όταν ένα σύστημα επανασχεδιάζεται δημιουργούνται προβλήματα όπως αυτά που δημιουργούνται σε ένα τμήμα τρίτεκνων και και πολύτεκνων. Αυτό είναι αλήθεια» είπε χαρακτηριστικά η αναπληρωτής υπουργός Εργασίας για να επαναλάβει την δέσμευση πως «κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε τις μειώσεις εντός του 2018» Μήπως είδατε τίποτα;;; 
 
Εφημερίδες(15/12)...  ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2ΕΔΩ3
 
Εφημερίδες(14/12)...  ΕΔΩ   Το Πόρισμα - Η έγκριση της Έκθεσης της Διακομ Κοινοβ Επιτροπής για το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ
 
Δέσμευση Μητσοτάκη για κατώτατο μισθό - δημογραφικό
 
Εφημερίδες(13/12)...  ΕΔΩ   
 
Εφημερίδες(12/12)...  ΕΔΩ     Τάσσος Παπαδόπουλος -Ταυτόσημος με τη σύγχρονη ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας
 
Εφημερίδες(11/12)...  ΕΔΩ        Προτιμώ να καλωσορίζω μετανάστες παρά να αποκτήσω παιδιά!.. 
 

Οι προτάσεις Γεννηματά για το δημογραφικό

 
Εφημερίδες(10/12)...  ΕΔΩ      Οδηγός για δηλώσεις Κτηματολογίου   Οδηγός για αίτηση Οικογεν Γιατρού
Εφημερίδες(9/12)...  ΕΔΩ
 
Εφημερίδες(8/12)...  ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2                  Μετεγγραφές: Τα αποτελέσματα των ενστάσεων
 
Εφημερίδες(7/12)...  ΕΔΩ  SOS από τον ΣΕΒ για το δημογραφικό: Για πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, μειώνεται συνεχώς ο πληθυσμός.(κάντε κλικ)
 

Οι προτάσεις της ΝΔ για το δημογραφικό 

Κάλεσμα για Σύσταση Επιτροπής Πολυτέκνων Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών..(κάντε κλικ)
 
Εφημερίδες(6/12)...  ΕΔΩ  
 
Βγήκε η ΚΥΑ για το Κοιν. Μέρισμα 2018. Ουδεμία αλλαγή για το φόρο πολυτελείας με τα αυτοκίνητα άνω των 1929cc!(πατήστε για περισσότερα).Έτσι όσοι έχουν αυτοκίνητο άνω των 1929 κυβικών, για άλλη μια χρονιά, αποκλείονται του Κοιν. Μερίσματος!!!  Επιτέλους ποτέ θα σταματήσει αυτή η κοροϊδία και ποτέ θα καταλάβουν αυτοί που μας κυβερνάνε ότι το αυτοκίνητο το έχουμε για να μεταφέρουμε με ασφάλεια την οικογένεια μας και όχι επειδή μας περισσεύουν ή για να κάνουμε μόστρα;;; Θ. Φωτίου έλεος με την κοροϊδία!..
--- 

Μένουν εκτός σύνταξης τα οικογενειακά επιδόματα. Ο νόμος 4472/2018 προέβλεπε ότι θα καταβάλλονταν μέχρι 31/12/2018 στους παλιούς συνταξιούχους και από 1ης/1/2019 θα καταργούνταν. Με τη διάταξη ακυρώνεται η κατάργηση των επιδομάτων συζύγου ή και τέκνων, πλην όμως πρόκειται για εξαπάτηση γιατί τα επιδόματα μπήκαν στον επανυπολογισμό των συντάξεων και θεωρούνται μέρος της προσωπικής διαφοράς. Κανένας συνταξιούχος δεν θα δει στο ενημερωτικό του σημείωμα μετά τις 20/12/2018 να αναφέρεται ποσό ως «οικογενειακή παροχή», γιατί αυτό ενσωματώθηκε στην προσωπική διαφορά. Ενώ θα έπρεπε για καθαρά δημογραφικούς λόγους να ακυρωθεί η κατάργηση αυτής και να επανέλθει και το επίδομα συζύγου με ξεχωριστό άρθρο...

Ξέχασαν επίσης τι έλεγαν στη Βουλή τον Ιανουάριο του 2018 και τι διαβεβαιώσεις έδιναν για αποκατάσταση των αδικηθέντων πολυτέκνων που τους μειώθηκαν ή κόπηκαν τα πολυτεκνικά επιδόματα, μέσω του περίφημου πλεονάσματος;. Ακούστε τι έλεγαν: Πρωθυπουργός,  Υπουργός Θ.Φωτίου και βίντεοΓ.Γ Υπουργ(Νεφελούδης)(κάντε κλικ πάνω στα ονόματα).Τώρα τσιμουδιά!!!

 
Εφημερίδες(5/12)...  ΕΔΩ    
 
Εφημερίδες(4/12)...  ΕΔΩ
 
Εφημερίδες(3/12)...  ΕΔΩ
 
Εφημερίδες(2/12)...  ΕΔΩ   Πού είναι όλα τα παιδιά; Πώς η οικονομική κρίση στην Ελλάδα οδήγησε στην εξαφάνιση των βρεφών. 

Where are all the children? How Greece's financial crisis led to a baby ...

Η ΑΣΠΕ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ 1821
Εφημερίδες(1/12)...  ΕΔΩ1ΕΔΩ2  Aντιφώνηση του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Μητροπολίτη Πατρών κατά τον εορτασμό του Αγίου Ανδρέα
 
Εφημερίδες(30/11)...  ΕΔΩ
 
Εφημερίδες(29/11)...  ΕΔΩ1,   ΕΔΩ2   Τσίπρας προς πυρόπληκτη στο Μάτι: "Και να έπαιρνες 2.000, θα τα σκόρπαγες, θα τα σπατάλαγες"
 
Δείτε εδώ την τροπολογία που ψηφίστηκε(χθες το βράδυ) για τον ΕΝΦΙΑ(που το 30% της πολυδιαφημιζόμενης έκπτωσης ΕΝΦΙΑ για το 2019, μπορεί να φτάσει μέχρι τα 100€!!!)      
Ενώ για το Κοιν Μέρισμα παραπέμπει σε Υπ. απόφαση που θα βγεί!
  
Εφημερίδες(27/11)...  ΕΔΩ  
 
Θεσσαλονίκη: Σε πολύτεκνες οικογένειες φέτος τα κουπόνια για δωρεάν αγορές
 
 Στιγμιότυπα από τον εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αργυρούπολη και την επακολουθείσασα δεξίωση στις 4/11/2018 επ' ευκαιρία του εορτασμού της ημέρας των πολυτέκνων.
 
Εφημερίδες(26/11)...  ΕΔΩ1ΕΔΩ2
 
Εφημερίδες(25/11)...  ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2,   ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ Η ΚΟΛΛΥΒΑ της Ελληνικής οικονομίας; 
 
Πάτρα: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση. Προβληματίζει η μείωση του πληθυσμού... "Πολύτεκνος ίσον τίποτα. Οι πολύτεκνοι φορολογούνται για εισόδημα κάτω από το όριο της φτώχιας".
 
Εφημερίδες(24/11)...  ΕΔΩ1ΕΔΩ2  Πάτρα: Το δημογραφικό στο 21ο Forum Ανάπτυξης-Η επέκταση της πολυτεκνίας ως πρόταση άμβλυνσης του Δημογραφικού προβλήματος
 
Δημογραφικό: Ναι, μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας του Σ. Καλεντερίδη
 
Εφημερίδες(23/11)...  ΕΔΩ   Επιστολή ΑΣΠΕ στον Υπ Υγείας για το ωράριο εργασίας Νοσηλευτριών Πολυτέκνων με ανήλικα παιδιά

Ημερίδα με θέμα: «Αφήστε με να ζήσω!»   [Λάρισα, 2 Δεκεμβρίου 2018]

10 χρόνια φυλακή καθαρίστρια για πλαστογραφία απολυτηρίου Δημοτικού ενώ ο πρ Υπουργός ελεύθερος για την πλαστογραφία της λίστας Λαγκαρντ!

Εφημερίδες(22/11)...  ΕΔΩ
 
Εφημερίδες(21/11)...  ΕΔΩ
 
Εφημερίδες(20/11)...  ΕΔΩ  Δημογραφική αντεπίθεση τώρα. Υπάρχουν τρόποι. Θέληση όμως; του αρθρογράφου - συγγραφέα Τ. Αναστασίου
 
Εφημερίδες(19/11)... ΕΔΩ  

Η «ιστορική συμφωνία» Πρωθυπουργού – Αρχιεπισκόπου. (Σύνοδος Ιεραρχίας: Υποχωρητικοί στα σοβαρότερα, ανυποχώρητοι στη μισθοδοσία) του Δρ Τσακαλίδη Γ.

Εφημερίδες(18/11)...  ΕΔΩ1ΕΔΩ2     Eκπληκτική απάντηση του Μητροπολίτη Πειραιώς μέσω ΣΚΑΪ TV (video) /// Όλη η αλήθεια για τo φιλανθρωπικό έργο & την περιουσία της Εκκλησίας
 
Ανακοινώθηκαν σήμερα από το υπουργείο Παιδείας  τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφής για τα  αδέλφια προπτυχιακούς φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α. και τους φοιτητές με σοβαρές παθήσεις που υπέβαλαν χωρίς ποσοτικό περιορισμό .
 
Εφημερίδες(17/11)...  ΕΔΩ1ΕΔΩ2        Τι αλλάζει στις άδειες μητρότητας..
 
Επιστολή ΑΣΠΕ στον Υπουργό Χρ. Σπίρτζη για την αγορά αυτοκινήτου Ι.Χ.Ε. από πολυτέκνους, για δεύτερη φορά - ΑΠΑΝΤΗΣΗ
 
Εφημερίδες(16/11)...  ΕΔΩ    
 
Εφημερίδες(15/11)...  ΕΔΩ1ΕΔΩ2,  ΕΔΩ3
 
Εφημερίδες(14/11)...  ΕΔΩ 
 
Εφημερίδες(13/11)...  ΕΔΩ
 
Εφημερίδες(12/11)...  ΕΔΩ           Μητροπολίτης Κονίτσης Ανδρέας: Η κυβερνητική αναισθησία προκαλεί ντροπή 
Μητροπολίτης Σισανίου & Σιατίστης: «Ο τρόπος που η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την Εκκλησία είναι κομπλεξικός»
 
Εφημερίδες(11/11)...  ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2ΕΔΩ3
 
Εφημερίδες(10/11)...  ΕΔΩ     ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΗΣ ΒΟΜΒΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ του Κ. Μίχαλου(Προέδρου ΕΒΕΑ) του Κ. Μίχαλου(Προέδρου ΕΒΕΑ)
 
Εφημερίδες(9/11)...  ΕΔΩ  Ο γνωστός για τις απόψεις του Πλ Τήνιος, προκαλεί με άρθρο του στα Νέα:ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΜΗΠΩΣ ΥΠΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!..
 
Εφημερίδες(8/11)...  ΕΔΩ
 
Εφημερίδες(7/11)...  ΕΔΩ    Συνάντηση του Πρ. Παυλόπουλου με την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδας
ΕΚΤ: Η Ευρώπη γερνάει -Απειλείται η ανάπτυξη της Ευρωζώνης τις επόμενες δεκεατίες
 
Εφημερίδες(6/11)...  ΕΔΩ   Τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφών, ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας - Βάσεις ΜετεγγραφώνΕνστάσεις-αιτήσεις θεραπείας θα υποβάλλονται μέσω της ανωτέρω ηλεκτρονικής εφαρμογής από την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018.
 
Εφημερίδες(5/11)...  ΕΔΩ          Μισούν τους όρους Έθνος - Οικογένεια!...   

 

Το ΥΠΕΣ μας πληροφορεί για τα στατιστικά στοιχεία έως 29/10/2018, Θάνατοι: 99.100 – Γεννήσεις: 72.183

 
Εφημερίδες(4/11)...  ΕΔΩ    Γ. Πατούλης πρόεδρος ΚΕΔΕ: Τιμάμε τον θεσμό της οικογένειας και τους πολύτεκνους

Στον εορτασμό των Προστάτιδων της Πολύτεκνης Οικογένειας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

  
 Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ άρθρο του Προέδρου ΑΣΠΕ 

Σε εφαρμογή πλέον η Συμφωνία των Πρεσπών: Αποβλήθηκαν μαθητές στο Γέρακα επειδή φώναξαν υπέρ της Μακεδονίας! – Υπό κατάληψη το σχολείο

Εφημερίδες(3/11)...   ΕΔΩ1,   ΕΔΩ2    Σειρά στην κατεδάφιση έχει και το άρθρο 21 του Συντάγματος...:1. Η οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους. κάντε κλικ

Εφημερίδες(2/11)...   ΕΔΩ  Στοιχεία-σοκ για το δημογραφικό και τις φορολογικές αδικίες σε βάρος των πολυτέκνων του Γ. Παλαιτσάκη
Φοβερό !  Ανακαλύψαμε το επόμενο πολυτεκνικό αυτοκίνητό μας, όπως μας θέλει το ΥΠΟΙΚ!..  
 
Εφημερίδες(1/11)...   ΕΔΩ   To δημογραφικό υπονομεύει (και) το οικονομικό μέλλον της Ελλάδας
 
Εφημερίδες(31/10)...  ΕΔΩ,   ΕΔΩ1   Μάξιμος: Κινδυνεύουν οι συντάξεις από το brain drain

Ιταλία: Με προσφορά αγροτεμαχίων η κυβέρνηση κηρύσσει τον πόλεμο στην υπογεννητικότητα 

Εφημερίδες(30/10)...  ΕΔΩ   

Συνταγματικές έκρινε το Σ.τ.Ε. τις διατάξεις για το σύμφωνο συμβίωσης (ν. 4356/2015) – Θαυμάστε επιχειρηματολογία (για τα χρηστά ήθη)

Εφημερίδες(29/10)...  ΕΔΩ
 
Εφημερίδες(27, 28/10).. . ΕΔΩ   Άρθρο του προέδρου της ΑΣΠΕ στην εφημερίδα ¨ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής¨ 1940:  ΟΤΑΝ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ  
mc-skitso.jpg
 
Εφημερίδες(26/10)...   ΕΔΩ   Απίστευτο τρικ της εφορίας:Διατάξεις-κόφτες για επιδόματα παιδιών και φοροαπαλλαγές του Γ.Παλαιτσάκη...

Πλήρης απαλλαγή και μειώσεις δημοτικών τελών για μονογονεϊκές οικογένειες και ΑμεΑ με χαμηλό εισόδημα καθώς και για πολύτεκνους με πέντε και πλέον παιδιά στο Δήμο Παπάγου - Χολαργού.

 

Δημήτρης Χιωτακάκος, Στάθης Αδαμόπουλος στο ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV    - Οι νέες ταυτότητες - ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV - 24/10/2018

 
Εφημερίδες(25/10)...    ΕΔΩ     Διευκρινίσεις του ΕΦΚΑ για την απασχόληση συνταξιούχων
   Παράλληλη επαγγελματική δραστηριότητα δημοτικών υπαλλήλων: Τι ισχύει
 
Εφημερίδες(24/10)...    ΕΔΩ                     Μεσογαίας Νικόλαος: ''Διχασμένοι Αυτοκέφαλοι ή Ενωμένοι Αδελφοί;''
 
Εφημερίδες(23/10)...    ΕΔΩ           Τώρα καταλαβαίνουμε όλα όσα συμβαίνουν στην εκπαίδευση!.. σχόλια
 
Εφημερίδες(22/10)...    ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2  

Η Ελλάδα στον σύγχρονο κόσμο: Η εθνική ταυτότητα και οι προκλήσεις του 21ου αιώνα - Η ομιλία  του Προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών κ. Αντώνη Κουνάδη

 
Εφημερίδες(21/10)...    ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2
 
Εφημερίδες(20/10)...    ΕΔΩ
 
Εφημερίδες(19/10)...   ΕΔΩ        Εκθεση - σοκ: Μείωση πληθυσμού των Ελλήνων κατά 2,5 εκατ. έως το 2050 σχόλια. Ολόκληρη η έκθεση της.. επιτροπής.   Βίντεο - Πρακτικά από συζήτηση Βουλής 18/10... 
 
Εφημερίδες(18/10)...   ΕΔΩ    

Σχίσμα στην Ορθοδοξία – Πως επηρεάζεται το Νότιο Αιγαίο.. 

Εφημερίδες(17/10)...   ΕΔΩ  Με ένα πλατύ χαμόγελο και μια αστείρευτη αισιοδοξία αντιμετωπίζει όλες τις καθημερινές προκλήσεις μια 13μελής οικογένεια που ζει τα τελευταία χρόνια στο Ωραιόκαστρο.
 
Εφημερίδες(16/10)...   ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2   Με την υπερπολύτεκνη πρωτοετή φοιτήτρια συναντήθηκε ο Πρύτανης του ΑΠΘ..
 

«ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ γυρνούν την πλάτη στις πολύτεκνες οικογένειες» ερώτηση του Βουλευτή  Θ. Καράογλου για τις Μετεγγραφές πολυτ φοιτητών

 
Εφημερίδες(15/10)...   ΕΔΩ
 
Εφημερίδες(14/10)...   ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2     ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ17/10
 
Εφημερίδες(13/10)...   ΕΔΩ
 
Εφημερίδες(12/10)...   ΕΔΩ1ΕΔΩ2     
 
Εφημερίδες(11/10)...  ΕΔΩ  Την άρση της υφιστάμενης αδικίας σε βάρος πολυτέκνων και τρίτεκνων (γονέων και παιδιών) και την εφαρμογή της πρόσφατης απόφασης του ΣΤΕ που εξασφαλίζει τη δυνατότητα εισαγωγής τους στις σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, ζητά με ερώτησή του από τον Υπουργό Εσωτερικών, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων, Αναστάσιος Μεγαλομύστακας.
  Από 1.11.2018  Νέα τιμολογιακή πολιτική του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), σύμφωνα με την οποία οι πολύτεκνοι από δωρεάν συνδρομή στα κολυμβητήρια (κι ένα πλήθος άλλων δραστηριοτήτων του Δήμου Αθηναίων) που είχαν έως τώρα, θα έχουν πλέον μια έκπτωση της τάξης του 50% ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ αυτών. Ενώ απαλλάσσονται στο 100%...  ΜΚΟ και τα μέλη τους, Οργανώσεις προσφύγων και μεταναστών!!!!(κάντε κλικ).   Ολόκληρη η απόφαση... ΕΔΩ 
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΑΓΡΟΤΙΣΣΕΣ  ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΛΑΕ/ΟΠΕΚ Α ΕΤΟΥΣ 2018
 
Εφημερίδες(10/10)...  ΕΔΩ   Άνιση αντιμετώπιση τέκνων πολύτεκνων οικογενειών στο διαγωνισμό για τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στα περιφερειακά αεροδρόμια
 
Πρόταση για τις κοινές Ευρωπαϊκές Αξίες από την Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ελλάδος στην ΕΕ 
 
ΕΡΕΥΝΑ: Πόσα δαπάνησε και που η μέση ελληνική οικογένεια το 2017
 
Εφημερίδες(9/10)...  ΕΔΩ1,   ΕΔΩ2   Η εγκύκλιος για τις Μετεγγραφές φοιτητών 2018 - Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις μετεγγραφής υποβάλλονται από την Τετάρτη 10 έως και 19 Οκτωβρίου
 
Εφημερίδες(8/10)...  ΕΔΩ
 
Εφημερίδες(7/10)...  ΕΔΩ      Ερευνα σοκ για το δημογραφικό: Λιγότερες κατά 50% οι γεννήσεις στην Ελλάδα, από το 2008!.. 
 
Εφημερίδες(6/10)...  ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2-¨ Νάρκη το Δημογραφικό¨         Σημαντική απόφαση ΣτΕ για την εισαγωγή πολυτέκνων στις Σχολές Αστυνομίας... χαστούκι στην απόφαση Τόσκα για τις Σχολές της Πυροσβεστικής(κάντε κλικ)
 
Εφημερίδες(5/10)...  ΕΔΩ    Ψηφίστηκε η νέα (ν)τροπολογία ΓΑΒ.. για τις Μετεγγραφές: Έτσι με τη νέα τροπολογία, οικογένεια με ένα παιδί και εισόδημα 9.000€ θα παίρνει 6 μόρια, ενώ μια τρίτεκνη οικογένεια με 15.500€ ως οικογένεια πλούσια και εφοπλιστών (!)θα λάβει μόλις 5 μόρια και πιθανόν να μην πάρει μετεγγραφή!!! Έτσι αντιλαμβάνεται η Κυβέρνηση μας και γενικότερα οι λιγοστοί παρόντες βουλευτές που ψήφισαν τη νέα τροπολογία Μετεγγραφών, το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας… που αντί να ενισχύουν με δημογραφικά κίνητρα αυτές τις οικογένειες και τις πολύτεκνες(αφού οικονομικά δεν έχουν )τις εξαθλιώνουν και συνεχώς τις βάζουν στο περιθώριο… Ντροπή!
 
Γαβρόγλου για Πανελλαδικές: Δήλωσαν τη Μάνδρα ως τόπο κατοικίας για να λάβουν επιπλέον μόρια(σχόλιο)..
 
Εφημερίδες(4/10)...  ΕΔΩ
 
Εφημερίδες(3/10)...  ΕΔΩ         Επείγουσα επιστολή ΑΣΠΕ στον Υπ. Παιδείας κ. Κ. Γαβρόγλου: Για τις Μετεγγραφές πολυτέκνων φοιτητών - Κατατεθείσα τροπολογία στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο: «Ι) ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΑ ΤΙΤΛΩΝ [..] που ψηφίζεται αύριο..
 
Σοκ από ΔΝΤ: Η κρίση συρρίκνωσε την ελληνική οικογένεια -Μείωση πληθυσμού 
 
SOS από ΔΝΤ: Η υπογεννητικότητα απειλεί την οικονομία και το συνταξιοδοτικό της Ελλάδας
 
Εφημερίδες(2/10)...  ΕΔΩ   Τροπολογία επείγουσα του Υπ Παιδείας για Μετεγγραφές σε σ/ν του Υπ. Οικονομικών κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή(εκπρόθεσμος) και ψηφίζεται  αύριο Πέμπτη στην Ολομέλεια: Για χαμηλά εισοδήματα(0 - 3000€) αυξάνονται τα μόρια σε 6 από 5... Ενώ ουδεμία προσαύξηση δεν δίνεται στους πολύτεκνους που παραμένουν στα 2 μόλις μόρια!!!
 
Εφημερίδες(1/10)...  ΕΔΩ        Φυσική κίνηση Πληθυσμού 2017                        Τα παιδιά των Ελλήνων...
 
Εφημερίδες(30/9)...  ΕΔΩ
 
Εφημερίδες(29/9)...  ΕΔΩ
 
Εφημερίδες(28/9)...  ΕΔΩ   Από τη Δευτέρα 1/10 έως και 31/10 η υποβολή αιτήσεων για κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφή.. σχόλιο 
 
Διάταξη σε διαβούλευση με την παρ.1 του  άρθρου 26  του σ/ν για Πανεπ Θεσσαλίας: Μυστική η Επιτροπή για τις κατ' εξαίρεση μετεγγραφές!  Βάλτε σχόλια έως 8/10
 
Εφημερίδες(27/9)...  ΕΔΩ   Η Ευρωπαϊκή Μεγάλη Οικογενειακή Κάρτα παρουσιάστηκε στις Βρυξέλλες
 
Εφημερίδες(26/9)...  ΕΔΩ  Προκαλεί η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ: Το μέσο μηνιαίο οικογενειακό επίδομα είναι 45% υψηλότερο από κάθε άλλη χρονιά!...
 
Εφημερίδες(25/9)...  ΕΔΩ Ρήξη ΟΑΣΑ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Θα συνεχιστεί η φόρτιση μειωμένων εισιτηρίων Ath.ena Ticket στον Προαστιακό
 

Ομιλία του Καθηγουμένου της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου με θέμα: «Το κάλλος της Ορθόδοξης οικογένειας» σε εκδήλωση της Ένωσης Πολυτέκνων Ν. Μαγνησίας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018.

 

Ο συνθέτης και δημιουργός Σταμάτης Σπανουδάκης μιλάει στην Πεμπτουσία για την Συναυλία που θα δώσει στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018, όπου και θα παρουσιάσει το νέο δίσκο του με τίτλο «Ψυχή μου, μη λυγίζεις».

 

Μπορούν τα παιδιά μας να αλλάξουν τον κόσμο; Μητροπολίτης Σιατίστης και Σισανίου Παύλος

 
Εφημερίδες(24/9)...  ΕΔΩ  

Βερναρδάκης: Η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε μείωση συντάξεων αλλά σε μείωση της προσωπικής διαφοράς!!! Το δούλεμα πάει σύννεφο! 

 
Εφημερίδες(23/9)...  ΕΔΩ1ΕΔΩ2   Παρέμβαση Μίκη Θεοδωράκη για τη μεταφορά μνημείων στο Υπερταμείο
 
Μία νέα ψηφιακή πλανηταριακή παράσταση με τίτλο: «Lucia: Το μυστικό των πεφταστεριών» παρουσιάζει στο κοινό το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018.
 
Εφημερίδες(22/9)..ΕΔΩ
 
Εφημερίδες(21/9)...  ΕΔΩ
 
Εφημερίδες(20/9)...  ΕΔΩ   Ημερίδα με θέμα: «Δικαίωμα στη ζωή!»  - [Κατερίνη, 7 Οκτωβρίου 2018]
Παραιτήθηκε ο Γ.Γραμ του Υπ. Παιδείας για να ασκήσει άλλα καθήκοντα... ε και να ήταν μια απλή πολύτεκνη αναπληρώτρια δασκάλα, τι διαπόμπευση θα της γινόταν(σχόλιο)!..
 
Εφημερίδες(19/9)...  ΕΔΩ  ΠΡΟΣΟΧΗ:Από 1η Οκτωβρίου θα πρέπει οι πολύτεκνοι να έχουν εφοδιαστεί με προσωποποιημένη κάρτα από τον ΟΑΣΑ για να μπορούν να μετακινούνται με μειωμένο εισιτήριο... αυτό αναφέρεται σε δημοσιεύματα εφημερίδων(πατήστε εδώ)Ενώ το υπουργείο συνεχίζει να μην απαντάει σε επιστολή μας... (πατήστε εδώ)  Ρήξη ΟΑΣΑ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Θα συνεχιστεί η φόρτιση μειωμένων εισιτηρίων Ath.ena Ticket στον Προαστιακό(πατήστε εδώ)
 
Εφημερίδες(18/9)...  ΕΔΩ  Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις του επιδόματος παιδιού - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
 
Εφημερίδες(17/9)...  ΕΔΩ   
 
Εφημερίδες(16/9)...  ΕΔΩ1,   ΕΔΩ2,   ΕΔΩ3 
 
 
Εφημερίδες(15/9)...  ΕΔΩ1,   ΕΔΩ2
 
Εφημερίδες(14/9)...  ΕΔΩ   Πεθαίνει η Ελλάδα - Απίστευτη πρόταση ειδικών: «Να προσελκύσουμε νέους αλλοδαπούς!»  σχόλιο
 
Εφημερίδες(13/9)...  ΕΔΩ
 
Εφημερίδες(12/9)...  ΕΔΩ   Πεθαίνει η Ελλάδα - Απίστευτη πρόταση ειδικών: «Να προσελκύσουμε νέους αλλοδαπούς!» - Δημογραφική συρρίκνωση έως το 2050
 
Γονική άδεια: Τι πρέπει να ξέρουν οι γονείς με την έναρξη των μαθημάτων
 
Εφημερίδες(11/9)...  ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2   
 
Εφημερίδες(10/9)...  ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2     

Η Ελλάδα πεθαίνει και κάποιοι πανηγυρίζουν… Ένα μακάβριο επιχείρημα χρησιμοποίησε ο Α. Τσίπρας στη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ αναφερόμενος στο ζήτημα της μείωσης των συντάξεων.

 
Εφημερίδες(9/9)...    ΕΔΩ  
 
Εφημερίδες(8/9)...    ΕΔΩ   ΣτΕ 719/2018 H κατάργηση της ισόβιας συντάξεως πολύτεκνης μητέρας με τις διατάξεις του ν. 4093/2012 δεν αντίκειται στη διάταξη του άρθρου 21 παρ. 2 του Συντάγματος. Τι να σχολιάσουμε κ.δικαστές;...
 
Εφημερίδες(7/9)...    ΕΔΩ   Στην πλάκα και στα γέλια το έριξαν οι πολιτικοί μας σε χωριό της Κρήτης, όταν ο Δήμαρχος ανέφερε ότι το χωριό τείνει προς ερημοποίηση, γιατί δεν γεννιούνται κοπέλια...
 
Κατσιαντώνης στη Βουλή σε Θ. Φωτίου για επιδόματα τέκνων: "Δε λυγίζετε ούτε μπροστά στην πραγματική ζωή των πολυτέκνων"
 
Μ. Χαρακόπουλος:Τα τεκμήρια διαβίωσης στερούν από τις πολύτεκνες οικογένειες τα επιδόματα τέκνων!  Απάντηση Θ.Φωτίου.. 
 
Εφημερίδες(6/9)...    ΕΔΩ   
 
Εφημερίδες(5/9)...    ΕΔΩ   Ημερίδα: Οι αποφάσεις του ΣτΕ για τα νέα Θρησκευτικά - Η επόμενη μέρα
 
Εφημερίδες(4/9)...    ΕΔΩ   Απόφαση σοκ δικαστηρίου για πολύτεκνη οικογένεια - Θα πληρώνει 300 ευρώ στους γείτονες κάθε φορά που κάνουν φασαρία τα παιδιά - ΒΙΝΤΕΟ 
 
Εφημερίδες(3/9)...    ΕΔΩ
 
Εφημερίδες(2/9)...    ΕΔΩ
 
Εφημερίδες(1/9)...    ΕΔΩ
 
Εφημερίδες(31/8)...  ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2   

Παιδικοί σταθμοί: Πάνω από 35.000 παιδιά εκτός - Σε απόγνωση οι γονείς, δέσμευση ήταν και ...πάει

Εφημερίδες(30/8)...  ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2  Μπήκε με βαθμό 4! στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Πάτρας - Τα περίεργα των βάσεων, (ε και αν ήταν πολύτεκνος τι θα ακούγαμε!..  σχόλιο)
Εξαίρεση των μητέρων που εργάζονται στο δημόσιο τομέα από την δωρεάν συμμετοχή των παιδιών τους στα ΚΔΑΠ μέσω της ΕΕΤΑΑ... κατά τα άλλα υπάρχει δημογραφικό πρόβλημα!
 
Εφημερίδες(29/8)...  ΕΔΩ   Τελικά ποιον προστατεύει ο νόμος των προσωπικών δεδομένων(σχόλιο);
 
Εφημερίδες(28/8)...  ΕΔΩ   Έλληνες:¨Οι νέοι Φοίνικες της Ιστορίας¨ του Ι. Ασλανίδη Αντ/γου ε.α.
 
Εφημερίδες(27/8)...  ΕΔΩ   Οι βάσεις εισαγωγής - μόρια σε όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ - Δείτε εδώ

Αυτές είναι οι 5 πιο «υψηλόβαθμες» σχολές - Οι 5 ουραγοί

Χωρίς ρεύμα και νερό, σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Ύδρα!

Σοκάρει ο Mr Brexit Μπόρις Τζόνσον: «Κοιτάξτε τον εξευτελισμό της Ελλάδας…»

Εφημερίδες(26/8)...  ΕΔΩ1ΕΔΩ2   Πέθανε ο πρώην υφ. Παιδείας Γιώργος Καλός, από τους πρωτεργάτες του νόμου διορισμού των πολύτεκνων εκπαιδευτικών.

Ένα μήνα μετά την τραγωδία στο Μάτι παλιός κάτοικος της περιοχής αφηγείται: «Έξι το πρωί, κάθομαι και γράφω. Πριν από λίγο κατέληξε ακόμα ένα θύμα της φωτιάς…»
Εφημερίδες(25/8)...  ΕΔΩ
Εφημερίδες(24/8)...  ΕΔΩ      Der Spiegel: «Αποστολή εξετελέσθη – Η Ελλάδα πεθαίνει»
Εφημερίδες(23/8)...  ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2   ΑΚΥΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ  ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΦΑΠΑΞ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΗ 4ου και άνω τέκνων!..(Διαβάστε σήμερα στα αποκόμματα εφημ που δημοσιεύουμε)

Επιστολή στον Πρωθυπουργό από τη μητέρα του Νίκου που σκοτώθηκε στον Φιλοπάππου

''Κλείδωσαν'' τα κριτήρια για το επίδομα ενοικίου - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι... εκτός και πάλι οι πολύτεκνοι με 4 προστατευόμενα!

Εφημερίδες(22/8)...  ΕΔΩ1, ΕΔΩ2 
Άρθρο-«χαστούκι»: «Κανείς δεν έσωσε τους Έλληνες» – «Οι δανειστές έσωσαν τους εαυτούς τους» – Για ποια «έξοδο» μιλάμε; – Επιθεώρηση κάθε τρίμηνο θα έχουμε!
Εφημερίδες(21/8)...  ΕΔΩ1, ΕΔΩ2
Εφημερίδες(20/8)...  ΕΔΩ1, ΕΔΩ2               ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ..

Guardian: Κολοσσιαία αποτυχία η ελληνική διάσωση - BBC: Η ζημιά έχει γίνει..

Εφημερίδες(19/8)...  ΕΔΩ

Εφημερίδες(18/8)...  ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2   Εισαγγελική έκκληση προς εκπαιδευτικούς: Να μη χρησιμοποιείται ο όρος “λαθρομετανάστης”...Τι άλλο θα ακούσομε;;;
Εισήγηση Φωτίου για κατάργηση του φόρου πολυτελείας στα αυτοκίνητα των πολυτέκνων..
Εφημερίδες(17/8)...  ΕΔΩ  «Τοξικό κοκτέιλ» για οικονομία – κοινωνία το δημογραφικό
Εφημερίδες(15/8)...  ΕΔΩ   Η ηρωίδα μάνα του Θωμά Έντισον
Εφημερίδες(14/8)...  ΕΔΩ   Επιστολή ΑΣΠΕ στον Πρωθυπουργό και Αρχηγούς Πολιτικών Κομμάτων για το Δημογραφικό, εν όψει της ΔΕΘ και των μέτρων που εξαγγέλλονται..
Εφημερίδες(13/8)...  ΕΔΩ  Ποιοι μεταπτυχιακοί φοιτητές απαλλάσσονται από τα τέλη φοίτησης - Όροι και προϋποθέσεις
Εφημερίδες(12/8)...  ΕΔΩ  
Εφημερίδες(11/8)...  ΕΔΩ Ο Ζάεφ «ξεγυμνώνει» την ελληνική κυβέρνηση: Τα 10 σημεία που κέρδισε από τη Συμφωνία
Εφημερίδες(10/8)...  ΕΔΩ  Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Δικαιούχοι, βήματα υποβολής αίτησης, προθεσμίες, συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις
Εφημερίδες(9/8)...  ΕΔΩ Τα ΠΔ για την ένταξη στις Πανελλαδικές και στα ΑΕΙ των Σχολών Δοκίμων Λιμενοφυλάκων και Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής
Εφημερίδες(8/8)...  ΕΔΩ
Εφημερίδες(7/8)...  ΕΔΩ
Εφημερίδες(6/8)...  ΕΔΩ
Εφημερίδες(5/8)..ΕΔΩ
Εφημερίδες(4/8)...  ΕΔΩ
Εφημερίδες(3/8)...  ΕΔΩ
Εφημερίδες(2/8)..ΕΔΩ   Έζησα την κόλαση γαντζωμένος σ’ ένα βράχο..
Εφημερίδες(1/8)...  ΕΔΩ
 
Εφημερίδες(31/7).. ΕΔΩ
Εφημερίδες(30/7).. ΕΔΩ  Υπεγράφη από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου και δημοσιεύεται τις επόμενες μέρες στο ΦΕΚ η Υπουργική Απόφαση για τη ρύθμιση θεμάτων σχετικών με την ενίσχυση των παιδιών των οικογενειών που επλήγησαν κατά τις πυρκαγιές της 23ης και 24ης Ιουλίου.
Δημόσια διαβούλευση για τις ρυθμίσεις για τη θερινή ώρα
Εφημερίδες(29/7).. ΕΔΩ
Εφημερίδες(28/7).. ΕΔΩ Χρυσόγονος: Ανάληψη ευθύνης χωρίς συνέπειες είναι χαρακτηριστικό τρομοκρατικών οργανώσεων
Εφημερίδες(27/7).. ΕΔΩ  Ποια επιδόματα καταβάλλονται σήμερα..
Εφημερίδες(26/7).. ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2   Εξομοίωση στα αποκαΐδια!.. Έκτακτο-εφάπαξ  χρημ επίδομα χορηγεί η Κυβέρνηση στους πληγέντες συνανθρώπους μας από τις πυρκαγιές: 5000€ για οικογένειες ή φυσικά πρόσωπα, 6000€ σε τρίτεκνες ή πολύτεκνες (4 -14 παιδιών..). Έτσι αντιμετωπίζουν οι κυβερνώντες μας το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος…
Εφημερίδες(25/7).. ΕΔΩΕΔΩ1   Θα τα ακούσετε, θέλετε δεν θέλετε! Ακόμη ψάχνουμε αγνοούμενους και οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας ψάχνουν την... ασύμμετρη απειλή! Ο κόσμος βαρέθηκε τις δικαιολογίες, τα ψέματα, την ανικανότητα. Κυρίως όμως βαρέθηκε να υποτιμούν την νοημοσύνη του....
Εφημερίδες(24/7).. ΕΔΩ  Πώς το Μάτι έγινε παγίδα θανάτου γεμάτο πεύκα και δίχως διεξόδους
Εφημερίδες(23/7).. ΕΔΩ  ΣΕΒ: Χωρίς ιδιωτικές επενδύσεις ζούμε μόνο για να πληρώνουμε τα χρέη μας
Εφημερίδες(22/7).. ΕΔΩ  Μητροπολίτης χαρίζει σπίτια σε φτωχούς
Εφημερίδες(21/7).. ΕΔΩ
Εφημερίδες(20/7).. ΕΔΩ  ΟΑΣΑ: Τέλος τα μειωμένα εισιτήρια - Μόνο με κάρτα η έκπτωση
Εφημερίδες(19/7).. ΕΔΩ Συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο είχε η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος 
Εφημερίδες(18/7).. ΕΔΩ  Τσακαλώτος: Δίκαιο το αίτημα της ΕΣΑμεΑ για τη μη μείωση του αφορολόγητου για τα άτομα με αναπηρία
Εφημερίδες(17/7).. ΕΔΩ,     ΕΔΩ1
Εφημερίδες(16/7).. ΕΔΩ    Ρώσοι πράκτορες και παραμύθια της Χαλιμάς...  
Εφημερίδες(15/7).. ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2  ΚΥΑ Γ4β/Γ.Π.οικ.50604/2018 ΦΕΚ 2606/Β/4-7-2018 Καθορισμός της διαδικασίας πρόσληψης του λοιπού, πλην ιατρών, επικουρικού προσωπικού...
Εφημερίδες(14/7).. ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2 
Ποιοι πρέπει να κάνουν ξανά αίτηση για ένταξη στο Κοινωνικό Τιμολόγιο Ρεύματος
Εφημερίδες(13/7).. ΕΔΩ
Εφημερίδες(12/7).. ΕΔΩ    
Μία ανάλυση συνταξιοδοτικών διατάξεων.. για όσους συνταξιούχους συνεχίζουν να εργάζονται. Δεν υπάρχει καμία εξαίρεση για πολύτεκνους..
Εφημερίδες(11/7).. ΕΔΩ
Εφημερίδες(10/7).. ΕΔΩ  Μειώθηκε ο πληθυσμός της Ελλάδας μεταξύ 2017 και 2018
Εφημερίδες(9/7)...  ΕΔΩ     
Κοίμηση του μακαριστού τ. Προέδρου της ΕΟΠΑ και τ. Αντιπρ. ΑΣΠΕ κ. Κωννου Οικονόμου
Η απόπειρα φίμωσης του Άρδην: Μια ιστορία πολιτικό-δικαστικής τρέλας
Εφημερίδες(8/7)...  ΕΔΩ
Εφημερίδες(7/7)...  ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2  Το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας δεν είναι η οικονομική κρίση, ούτε οι Τούρκοι, ούτε οι... εξωγήινοι. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας είναι το δημογραφικό καθώς τώρα έχει ωριμάσει περισσότερο από ποτέ και κατά τα χρόνια της κρίσης η Ελλάδα «έχασε» 355.000 ανθρώπους.
Ο πληθυσμός της Ελλάδας υπό διωγμόν!.. Ερευνα-σοκ: Στα 7,2 εκατ. ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2080
Εφημερίδες(6/7)...  ΕΔΩ   Απασφαλισμένη χειροβομβίδα η δημογραφική γήρανση
Εφημερίδες(5/7)...  ΕΔΩ
Εφημερίδες(4/7)...  ΕΔΩ   Με το ισχύον σύστημα οι Μετεγγραφές φοιτητών., 
Εφημερίδες(3/7)...  ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2 Ο Κεφαλονίτης Ευαγγελινός Μιχελής(πολύτεκνος με άλλα 7 αδέλφια), που αρίστευσε στις Πανελλήνιες Εξετάσεις,συγκεντρώνοντας 19.376 μόρια, πρώτος στην Ιατρική
Εφημερίδες(2/7)...  ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2  Ο αριθμός εισακτέων στις Σχολές Πυροσβεστών και Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και ΕΔΩ1, ΕΔΩ2(Σχόλιο Γ.Γραμ ΑΣΠΕ:Τι υποκρισία από τους συντρόφους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που τους πειράζει η αναγραφή του θρησκεύματος στα Απολυτήρια Λυκείου, αλλά δέχονται να γίνεται εισαγωγή φοιτητών στις Σχολές αυτές, βάσει θρησκεύματος(!).. καθότι οι Μουσουλμάνοι συνιστούν ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ με ειδικό ποσοστό εισαγωγής!!!!  Που είναι οι κύριοι του ΣτΕ;;)
Εφημερίδες(1/7)...     ΕΔΩ 
Αντιστοιχίες Τμημάτων, Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των Α.Ε.Ι. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, ακαδημαϊκού έτους 2018-2019.
Εφημερίδες(30/6)...  ΕΔΩ1ΕΔΩ2
Εφημερίδες(29/6)...  ΕΔΩ
Εφημερίδες(28/6)...  ΕΔΩ1ΕΔΩ2
Εφημερίδες(27/6)...  ΕΔΩ1,   ΕΔΩ2  Ντρίμπλα Γαβρόγλου στην απόφαση του ΣτΕ για αθλητές, αλλά σεβασμός(Γαβρόγλου, Τόσκα) στην απόφαση ΣτΕ για πολύτεκνους φοιτητές!!!!
Εφημερίδες(26/6)...  ΕΔΩ1ΕΔΩ2 Σκοπιανό - Διακεκριμένοι νομικοί & συνταγματολόγοι: Επτά λόγοι που η συμφωνία των Πρεσπών μεταξύ Τσίπρα-Ζάεφ είναι άκυρη!

Μίκης Θεοδωράκης: Το ότι ζούμε με μια κυβέρνηση του 20% που αποφασίζει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα είναι εξευτελιστικό.. 

Τι άλλο θα ακούσομε; Ανθοπώλισσα αρνήθηκε να αναλάβει το στολισμό σε γάμο ομοφυλοφίλων και παραπέμπεται σε δίκη!

Εφημερίδες(25/6)...  ΕΔΩ    ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΙΛΟΥΝ... ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ(Κοιτάμε το φεγγάρι και πέσαμε στο πηγάδι)!

Εφημερίδες(24/6)...  ΕΔΩ1,   ΕΔΩ2
Εφημερίδες(23/6)...  ΕΔΩ
Εφημερίδες(22/6)...  ΕΔΩ  Το Συμβούλιο Απασχόλησης, Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Καταναλωτών (EPSCO) συμφώνησε σε μια γενική προσέγγιση σχετικά με την οδηγία για την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής
Εφημερίδες(21/6)...  ΕΔΩ
Εφημερίδες(20/6)...  ΕΔΩ
Εφημερίδες(19/6)...  ΕΔΩ    ΠΡΟΣΟΧΗ: Φοροπαγίδες ντροπής στις οικογένειες με παιδιά...  κατά τα άλλα, η Κυβέρνηση νοιάζεται για το δημογραφικό!
Εφημερίδες(18/6)...  ΕΔΩ  Γιατί η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ είναι εθνική προδοσία
Εφημερίδες(17/6)...  ΕΔΩ  Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ
Εφημερίδες(16/6)...  ΕΔΩ  ΠΡΟΣΟΧΗ: Πως χάνεται το επίδομα τέκνων, η απαλλαγή ΕΝΦΙΑ... με τις παγίδες της εφορίας στα τεκμήρια.Διαβάστε το άρθρο του Γ.Παλαιτσάκη στην Ναυτεμπορική
Απόφαση-βόμβα του Αρείου Πάγου (Α.Π.), που «θάφτηκε κάτω από το χαλί», αδειάζει την κυβέρνηση για το Σκοπιανό...
Εφημερίδες(15/6)...  ΕΔΩ1ΕΔΩ2 Η ΑΣΠΕ ΚΑΛΕΙ Όλες τις πολύτεκνες οικογένειες σύσσωμες και όλους τους Έλληνες να δώσουν το παρόν στο Συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος σήμερα 15/6/2018 και αύριο Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 και ώρα 16.00, για την υπεράσπιση του ονόματος της Μακεδονίας μας

Επεισόδιο στη Βουλή μετά την αναφορά Κασαπίδη ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαπράττουν εσχάτη προδοσία - Χατζηδάκης: Δεν εκφράζει τον πολιτικό λόγο της ΝΔ!... Έλεος κ. Χατζηδάκη, τι άλλο θα μας πείτε;Συγχαρητήρια στον κ Κασαπίδη.

Σκληρή απάντηση του Μίκη Θεοδωράκη στον Αλέξη Τσίπρα - «Σε συγχαίρουν αυτοί που κάποτε έλεγες δολοφόνους»
Η Θεσσαλονίκη θα είναι το λιμάνι των Σκοπίων βάσει της συμφωνίας Τσίπρας-Ζάεφ για την νέα «ονομασία» της FYROM!!!
Εφημερίδες(14/6)...  ΕΔΩ
Εφημερίδες(13/6)...  ΕΔΩ1,   ΕΔΩ2   
Δελτίο Τύπου για το συντελούμενο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ της εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας
Κριτική των φορέων στο πολυνομοσχέδιο
ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ
Μίκης Θεοδωράκης: Μετά το μεγάλο «ΝΑΙ» του κ. Τσίπρα η ΝΤΡΟΠΗ θα μας στιγματίζει για πάντα!

Βλακείας εγκώμιον

Εφημερίδες(12/6)...  ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2
Εφημερίδες(11/6)...  ΕΔΩ
Εφημερίδες(10/6)...  ΕΔΩ   Η νέα απόφαση με τη μοριοδότηση για τι προσλήψεις στις δομές των ΤΟΜΥ (πολύτεκνοι γονείς με ανήλικα μέχρι 6 μοριοδοτούνται..  Χωρίς ανήλικα Μηδέν μόρια! Πολύτεκνος με 4 ανήλικα παίρνει την ίδια μοριοδότηση με ένα μεταπτυχιακό!!!)άρθρο 4
Εφημερίδες(9/6)...    ΕΔΩ     Η «εξ-ημέρωση» των εσπερινών Λυκείων ανέδειξε την πλήρη …«εξημέρωση» όλων ημών, των (αν-ενεργών πλέον) πολιτών, εκπαιδευτικών και των Φορέων μας...
Εφημερίδες(8/6)...    ΕΔΩ    Αιτήσεις ηλεκτρονικά στο eydap.gr για 400 θέσεις απασχόλησης φοιτητών για θερινούς μήνες στην ΕΥΔΑΠ
Εφημερίδες(7/6)...    ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2       Ποια διαπραγμάτευση! Το πακέτο με το σανό φτιάχνουν...
Τι άλλο θα ακούσουμε από τη (συγ)Κυβέρνηση μας:Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Βουλή των Ελλήνων, το Σάββατο 9 Ιουνίου, θα φωτιστεί στα χρώματα του Gay Pride!!!. Ντροπή...
Εφημερίδες(6/6)...    ΕΔΩ      Επίδομα παιδιού: 12 χρήσιμες ερωτήσεις-απαντήσεις    Δείτε το πολύ ενδιαφέρον άρθρο με την επιστολή του Ρώσου Αστροναύτη Στρατηγού Βαλέριου Κόρζουν  στην  Ημερίδα: «Αφήστε με να ζήσω!» [Πολεμικό Μουσείο, 6 Μαΐου 2018]   που μετέφερε στο κοινό ο Καθηγ.  ΕΜΠ Κ.Αναγνωστόπουλος(Πατήστε εδώ..)
Εφημερίδες(5/6)...    ΕΔΩ    Ποια εισοδήματα και επιδόματα απαλλάσσονται από φόρο και εισφορά αλληλεγγύης
Σταθάκης: Δεν υπήρξαν αυξήσεις τιμών στο ηλ ρεύμα!!!.. σχόλια
Εφημερίδες(4/6)...    ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2
Εφημερίδες(3/6)...    ΕΔΩ Μήνυμα διαμαρτυρίας πολύτεκνου Λιμενικού για τα νέα οικογεν. επιδόματα της ντροπής, που στάλθηκε σε υπουργό - ΟΠΕΚΑ - ΗΔΙΚΑ και στα κανάλια. Αν είναι δυνατόν να παίρνουν το επίδομα αυτοί που έχουν ένα και δύο παιδιά και να το κόβουν από τους πολύτεκνους (κάντε κλικ να το διαβάσετε). Συνάδελφοι διαμαρτυρηθείτε και εσείς με δικές σας επιστολές... όχι μόνο η ΑΣΠΕ.
Εφημερίδες(2/6)...    ΕΔΩ  
Όταν η δύση «αγκαλιάζει» τις ομόφυλες οικογένειες ο Πούτιν υποδέχεται τους πολύτεκνους γονείς
Εφημερίδες(1/6)...    ΕΔΩ
-
Εφημερίδες(30/5)..ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2     
Το δημογραφικό πρόβλημα και η εμπειρία της Σουηδίας σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Δημογραφικού και Κοινωνικών Υποθέσεων
Εφημερίδες(29/5)...  ΕΔΩ
Εφημερίδες(26 - 28/5)...  ΕΔΩ    Το «κελάηδισμα» της Ντόρας για το δημογραφικό και η πικρή αλήθεια
Εφημερίδες(25/5)...  ΕΔΩ     Σας ανακοινώνουμε ότι αύριο Σάββατο 26/5 και ώρα 8.30 π.μ. ο Πρόεδρος της ΑΣΠΕ και της ΕΠΑ κ. Βασίλειος Θεοτοκάτος, είναι καλεσμένος στον Τηλεοπτικό Σταθμό SKAIστην εκπομπή του Γ. Αυτιά, κατά την οποία θα γίνει αναφορά σε ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τους Πολυτέκνους.
Προσωπικά δεδομένα: 10 ερωταπαντήσεις για τις αλλαγές που φέρνει ο νέος κανονισμός και...  ΕΔΩ
Εφημερίδες(24/5)...  ΕΔΩ  Ν. Νικολόπουλος:Και με βουλευτική ασυλία και χωρίς βουλευτική ασυλία, δεν θα παύσω ποτέ να εκφράσω και να εκπροσωπώ την πίστη, τις πεποιθήσεις μου και τις αρχές μου. Γιατί πρώτα και πάνω από όλα είμαι Έλληνας και Χριστιανός…
Εφημερίδες(23/5)...  ΕΔΩ
Εφημερίδες(22/5)...  ΕΔΩ  Άστραψε και βρόντηξε ο Μίκης: Τι λέει για το «Μακεδονία του Ιλιντεν» Προδοσία κάθε όνομα με τον όρο «Μακεδονία»
Πρωτοφανής πρόκληση από την Αυγή: Να μην ψηφίζουν οι Έλληνες Ομογενείς – Να ψηφίζουν όμως οι μετανάστες...
Εφημερίδες(21/5)...  ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2   Στις 25/5/2018 αρχίζει η εφαρμογή του GDPR – Τρέμουν τα πρόστιμα δημόσιες αρχές και εταιρίες
 Νέα πρόκληση από Θ.Φωτίου, το 4ο και άνω παιδί δεν χρειάζεται επίδομα ενοικίου!
Εφημερίδες(20/5)...  ΕΔΩ
Εφημερίδες(19/5)...  ΕΔΩ

Εισοδηματικά κριτήρια στην κοινωνική πολιτική, μια μεγάλη αστοχία... του Πανεπ. Καθηγητού Κ. Αναγνωστόπουλου

¨Αυταπάτη¨ τα φορολογικά αντίμετρα εάν... εφαρμοστούν - Δημογραφική Βόμβα απειλεί τις συντάξεις

Αθήνα: Δωρεάν σε παιδικούς σταθμούς παιδιά πολυτέκνων οικογενειών

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΙΛΙΝΤΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΖΑΕΦ

Εφημερίδες(18/5)...  ΕΔΩ

 

 

Εφημερίδες(17/5)...  ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2

Εφημερίδες(16/5)...  ΕΔΩ
Εφημερίδες(15/5)...  ΕΔΩ1ΕΔΩ2  
Δεύτερη πιο γερασμένη χώρα στην Ε.Ε. η Ελλάδα..
Εφημερίδες(14/5)...  ΕΔΩ  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ στις 18.00 (Λ. Μεσογείων 15)
Εφημερίδες(13/5)...  ΕΔΩ
Εφημερίδες(12/5)...  ΕΔΩ  Απόφαση-βόμβα του ΣτΕ: Νόμιμες οι περικοπές του νόμου Κατρούγκαλου με οριακή πλειοψηφία..
Εφημερίδες(11/5)...  ΕΔΩ    Δελτίο Τύπου - Αποτίμηση Ημερίδας [Πολεμικό Μουσείο, 6 Μαΐου 2018]
Από την εκπομπή «Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ» της 8/5/2018 στο HIGH TV αφιερωμένη στους Κυπρίους αγωνιστές Καραολή και Δημητρίου
Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΑ    Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος για αναδοχή παιδιών:  «Ό,τι σπείρουμε θα θερίσουμε»    

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Φοιτητικό Επίδομα του ΙΚΥ 2017-2018 ύψους εως 380 ευρώ τον μήνα

Εφημερίδες(10/5)...  ΕΔΩ       Τι προβλέπεται στο νομοσχέδιο για το μεταφορικό ισοδύναμο... άλλη μια κοροϊδία στους νησιώτες
Ποιοι βουλευτές απουσίαζαν και ποιοι διαφοροποιήθηκαν από την κομματική γραμμή στο άρθρο για την αναδοχή από ομοφυλόφιλα ζευγάρια και...  ΕΔΩ
Εφημερίδες(9/5)...  ΕΔΩ   Ο θάνατος του «καλλιτέχνη»Του Τάσου Αναστασίου από την Ρήξη φ. 143  -  Θα τα κάνω βίδες_ 11η Εκπομπή _9Μάη2018
Εφημερίδες(8/5)...  ΕΔΩ Έφεση στο ΣτΕ για το Ειδικό ποσοστό εισαγωγής Πολυτέκνων στις Σχολές Αστυνομίας(σχόλιο Γ.Γρ)
Εφημερίδες(7/5)...  ΕΔΩ   Γ. Μαυρωτάς(Ποτάμι): «Εναλλακτική πρόταση για τις μετεγγραφές στα ΑΕΙ χωρίς υποβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης»
Εφημερίδες(6/5)...  ΕΔΩ
Εφημερίδες(5/5)...  ΕΔΩ
Εφημερίδες(4/5)...  ΕΔΩ  Ο ΟΠΕΚΑ ανακοινώνει προς τους δικαιούχους του νέου Επιδόματος Παιδιού ότι η πληρωμή της Β΄ δόσης 2018 θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου!...
Υπέρ της διδασκαλίας των αρχαίων ελληνικών στα σχολεία διαδήλωσαν μαθητέςστο Βέλγιο.
Εφημερίδες(3/5)...  ΕΔΩ 
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και οι Σύλλογοι Πολυτέκνων της Περιφέρειας αναδεικνύουν το πιο σημαντικό εθνικό θέμα! Κυριακή 13 Μαΐου ημερίδα με θέμα: Δημογραφικό & Νέα Οικογένεια.
Εφημερίδες(2/5)...  ΕΔΩ      Άρθρο πανεπιστημιακού καθηγητή για αναδοχή τέκνων - Πολλαπλή κανονικότητα: στο όνομα της αγάπης για το παιδί…στη Huffington post
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Αφήστε με να ζήσω!»: ΗΜΕΡΙΔΑ υπέρ της ζωής και εναντίον των εκτρώσεων. 6 Μαΐου 2018, Πολεμικό Μουσείο Αθηνών            Αφήστε με να ζήσω! ... (βίντεο)
---
Εφημερίδες(30/4)...  ΕΔΩ   Κριτήρια επιλογής για τις μόνιμες προσλήψεις στους δήμους... ουδεμία μέριμνα για πολύτεκνους γονείς(χωρίς ανήλικα τέκνα)!!!
Εφημερίδες(29/4)...  ΕΔΩ
Εφημερίδες(28/4)...  ΕΔΩ   

Ελληνίδα ζήτησε άσυλο για να αποκτήσει τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών..

Εφημερίδες(27/4)..ΕΔΩ  
Απάντηση(;) ΑΣΕΠ στην ΑΣΠΕ για τον τρόπο υπολογισμού του ποσοστού 15%..
Εφημεριδες(26/4)...  ΕΔΩ1,    ΕΔΩ2 
Απόψεις για το Δημογραφικό στην διακοματική επιτροπή της βουλής στις 25/4/18
Υπουργείο: Προκλητική η άρνηση Σχολής του ΕΜΠ να δεχθεί μετεγγραφές φοιτητών Σχολή Πολιτικών Μηχανικών: Το υπ. Παιδείας να μην επιμείνει σε αποστολή πινάκων μετεγγραφόμενων ή σε απαίτηση υλοποίησης των υπεράριθμων μετεγγραφών(σχόλιο).

Σε 6 χρόνια χάσαμε 110.000 γεννήσεις. Η βόμβα του δημογραφικού και το τέλος της νεοελληνικής κοινωνίας όπως τη γνωρίζαμε μέχρι τώρα

Εφημερίδες(25/4)...  ΕΔΩ
Εφημερίδες(24/4)...  ΕΔΩ     Οι παθήσεις για την εισαγωγή χωρίς εξετάσεις στα ΑΕΙ(σχέδιο νόμου)

"Αναταράξεις" στον ΣΥΡΙΖΑ για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια - Επιστολή βουλευτών σε Αχτσιόγλου - Φωτίου

Εφημερίδες(23/4)...  ΕΔΩ   
Εργασία δημοσίου υπαλλήλου εκτός ωραρίου στον ιδιωτικό τομέα - Τι ισχύει(από το epolis.gr)

Εφημερίδες(22/4)...  ΕΔΩ

Εφημερίδες(21/4)...  ΕΔΩ

Εφημερίδες(20/4)...  ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2

Εφημερίδες(19/4)...  ΕΔΩ1,  ΕΔΩ2   Οδηγίες ΑΑΔΕ για τη συμπλήρωση των φορολογ δηλ έτους 2017..  

Θα τα κάνουν βίδες_ 8η εκπομπή _18Απρ2018 από τον Τάσο Αναστασίου

Πτυχές του Δημογραφικού στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα...

Ένας «βλάχος» του πανεπιστημίου απαντάει στον Κωστόπουλο: Φωνασκεί η ελίτ της γκλαμουριάς...

Εφημερίδες(18/4)...     ΕΔΩ   Προσωπική επίθεση Τσιάρτα στον Βαλλιανάτο - «Άκου να δεις, εδώ είναι Ελλάδα»

Εφημερίδες(17/4)...     ΕΔΩ    Ανοίγει ο δρόμος για αναδοχή και από ομόφυλα ζευγάρια! ..

Νίκος Νικολόπουλος: «Με σεβασμό και τόλμη, εκπροσωπώντας τους Έλληνες  που πιστεύουν στη Θεό, την πατρίδα και τη Δημοκρατία» ...

Εφημερίδες(16/4)...     ΕΔΩ1     και     ΕΔΩ2

Εφημερίδες(15/4)...     ΕΔΩ 

Εφημερίδες(14/4)...     ΕΔΩ

Εφημερίδες(13/4)...     ΕΔΩ 

Εφημερίδες(12/4) ...    ΕΔΩ

Εφημερίδες(11/4) ...    ΕΔΩ

Εφημερίδες(10/4) ...    ΕΔΩ

Εφημερίδες(7/4) ...      ΕΔΩ   18 σημεία της εγκυκλίου προσλήψεων των αναπληρωτών ΕΜΠ, ΕΒΠ που πρέπει να παρακολουθούν   και  ΕΔΩ 

Εφημερίδες(6/4)...       ΕΔΩ  1,   ΕΔΩ2  

Εφημερίδες(5/4)...       ΕΔΩ

Εφημερίδες(4/4)...       ΕΔΩ

Εφημερίδες(3/4)...       ΕΔΩ    Άλλοι 923 (με αδέλφια φοιτητές) πήραν Μετεγγραφή (!) - μόνο οι πολύτεκνοι  τους πείραζαν..., καθώς όπως   έλεγαν προκαλούσαν συνωστισμό στις  σχολές! (και ας ήταν  αυτοί,  μόνο το 14% του συν αριθμού των μεταγραφόμενων τότε) !! !

Έτσι ανταποκρίνονται οι Υπουργοί μας (άλλα αντί άλλα ..!) Σε Αναφορά - Ερώτηση στην Βουλής, του Βουλευτή Ν. Νικολούλου για την κατάργηση των πολυτόπων τιμολογίων της ΔΕΗ και της πολυτ. Επιδόματος. Θαυμάστε τους ..
Αυτοκίνητο - Διευκρινίσεις ΑΑΔΕ με την άσκηση του δικαιώματος έκπτωσης από το τέλος ταξινόμησης. πολύτ. οι οποίοι πριν από την καταστροφή πολλών είχαν πάρει αυτοκίνητο ως γονείς με τρία παιδιά ..

ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ 9 ΕΜΕΙΝΑΝ 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Εφημερίδες(2/4)...   ΕΔΩ  Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις για την πρώτη δόση του επιδόματος παιδιού 

«Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ» ή μήπως γίναμε;

Πως θα ζητήσετε μια θέση στα Πρότυπα σχολεία - Τα θέματα που έχουν διαγωνιστεί οι υποψήφιοι στην τελευταία τριετία

Εφημερίδες(1/4)...   ΕΔΩ    Ήταν το πρώτο Απρίλιο της ΕΟΚΑ η αρχή ...     Τα παιδιά της ΕΟΚΑ ... παιδιά τῆς Αναστασης  ..

Ναι κύριε Τόσκα. Γίναμε Φάρος και εσύ «άσφαρος» Σερίφης!

 ου   
 
Παλαιότερες αναρτήσεις: Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:
 

Εφημερίδες Στ (από 01/02/2016 έως 17/04/2018)

Εφημερίδες Ε  (από 12/04/2015 έως 31-01-2016)

Εφημερίδες Δ   (από 22/10/2013 εως 11/04/2015)

Εφημερίδες Γ   (από 01/04/2013 έως 21/10/2013)

Εφημερίδες Β   (από 12/11/2012 έως 31/03/2013)

Εφημερίδες Α   (από 20/06/2012 έως 11/11/2012)